La segona edició de L’Escenari Secret del CAET presenta una trobada entre les creadores dels espectacles Màtria i Equilibris

No Comment

Carla Rovira i Gemma Julià van presentar fragments (alguns no inclosos a les seves creacions finals), de les seves obres (que es podran veure els propers 11 i 25 de novembre respectivament) davant de més d’una seixantena de persones.

Per poder assistir a la proposta sorpresa del CAET, l’Escenari Secret, només calia estar subscrit al butlletí del CAET i seguir les instruccions pertinents. Això és el que van fer les més de 60 persones que ahir van assistir a aquesta experiència teatral i artística sorpresa, personalitzada i de proximitat a la ciutat.

La creadora Gemma Julià va presentar fragments inèdits de la seva obra Equilibris, que es podrà veure el proper diumenge 25 de novembre.

Aquesta jornada especial de teatre vol premiar el públic més fidel i en aquesta edició s’ha optat per la presència de dues dones creadores que portaran els seus espectacles als teatres de la ciutat aquest mes de novembre. L’activitat està organitzada pel CAET amb el suport de la Diputació de Barcelona.

A partir de les 8 del vespre, els assistents estaven citats al Teatre Alegria per començar l’experiència. Un cop allà, la creadora Carla Rovira va representar i ensenyar al públic fragments de la seva creació Màtria que finalment no s’han inclòs a la peça final que es podrà veure el diumenge dia 11 de novembre. Seguint el fil argumental de l’obra, que versa sobre la memòria, la Història i el silenci de les desaparicions durant el franquisme, Rovira va fer un recorregut per 5 històries sobre els anys obscurs de la Guerra Civil a través de 5 objectes. Un cop acabada la representació, el públic es va dirigir cap a les bambolines del Teatre Principal, espai on el públic normalment no té accés i des d’allà va anar cap a la Sala Cúpula del teatre. És aquí on es va poder veure un fragment inèdit de la creació Equilibris, de l’artista Gemma Julià. La peça parlava sobre les dificultats de ser mare d’acollida i està basada en la seva experiència personal.

Related Articles

Deixa un comentari