L’Àgora Nova Atenes de Terrassa engega una iniciativa local dirigida al jovent de Terrassa

No Comment

ANA enceta un nou projecte de ciutat dirigit al reconeixement dels treballs de recerca de batxillerat sobre qualsevol aspecte de la ciutat de Terrassa

L'Àgora Nova Atenes de Terrassa engega una iniciativa local cercant Treballs de Recerca sobre Terrassa L’Àgora Nova Atenes de Terrassa engega una iniciativa local cercant Treballs de Recerca sobre Terrassa

L’Àgora Nova Atenes de Terrassa (ANA), associació plural de la ciutadania terrassenca decidida a donar un nou impuls a Terrassa, emprèn un nou projecte per tal de generar espais d’intercanvi de coneixements i de debat oferint noves mirades sobre Terrassa per donar valor a les seves fortaleses.

Darrere la iniciativa “Treballs de Recerca sobre Terrassa” – o “TRT”, l’ANA vol interpel·lar al jovent terrassenc per renovar i construir idees mitjançant la posada en valor del coneixement sobre la ciutat que els estudiants de Batxillerat de Terrassa hagin generat a partir dels Treballs de Recerca que han de realitzar en aquesta etapa educativa.

La finalitat del projecte TRT és recopilar, arxivar i fer públic anualment tots els treballs de recerca que tractin qualsevol aspecte de la ciutat de Terrassa. Encuriosits per saber quines temàtiques locals creuen rellevants els i les joves, l’ANA pretén ajudar-los a divulgar els seus descobriments. En poques paraules, es tracta de compartir el coneixement que ells i elles facin sobre la ciutat per tal que esdevingui un coneixement disponible i obert que permeti generar més reflexió sobre Terrassa i les seves necessitats.

L’associació ja s’ha posat en contacte amb els diferents centres per convidar-los a participar en aquesta proposta local i obtenir així una còpia digital d’aquests treballs un cop avaluats, amb la data límit de presentació del 31 de gener de 2019.

El projecte actual inclou la col·laboració de l’Arxiu Històric de Terrassa que assessorarà a l’hora de catalogar la recerca. Un cop catalogats es farà un acte per presentar els treballs, un reconeixement per l’alumnat que faci recerca sobre la ciutat i també per als mateixos centres de pertinença. L’esdeveniment es durà a terme de cara al maig i en el mateix Arxiu que ha cedit l’espai.

D’aquesta manera l’ANA aspira a engrescar als i les joves a posar en valor la seva ciutat i que descriguin, mitjançant les seves investigacions, la mirada amb la qual veuen Terrassa.

Per totes aquelles persones que estiguin fent el TRT i vulguin participar envieu el treball a: info.anaterrassa@gmail.com

 

Related Articles

Deixa un comentari