L’assemblea ordinària de Minyons 2021 elegeix en Jaume Maeso com a nou president

No Comment
Jaume Maeso

Aquest dissabte 19 de Desembre s’ha celebrat l’assemblea ordinària virtual per tal d’aprovar la gestió de la junta sortint, encapçalada per Jesús Rodríguez “Zamo” i de la junta tècnica, amb el Nani Matas al capdavant. Alhora s’ha fet la presentació i votació de la nova junta amb Jaume Maeso com a candidat per president.

La gestió de la junta sortint ha estat aprovada en votació telemàtica per 57 vots afirmatius, 6 de negatius, 10 vots en blanc i 9 abstencions. Per la seva part, la gestió de la junta tècnica ha estat apovada per 56 vots favorables, 4 contraris, 8 en blanc i 14 abstencions.

A continuació, s’ha procedit a la presentació de la candidatura encapçalada per Jaume Maeso com a president i Eli Pérez com a vicepresidenta, que està forma per gent molt jove barrejada amb gent veterana amb experiència i amb gran representació femenina. Aquesta junta té entre altres objectius preparar la colla per l’inici de l’activitat castellera post-Covid, així com mantenir viu tot l’esperit social i el servei a la ciutat. Ha estat aprovada en votació telemàtica per un total de 69 vots a favor, 7 en contra i 6 en blanc.

La tècnica, com ja es va dir, queda en funcions amb la responsabilitat de dirigir els possibles assaigs mentre duri la pandèmia i esperant la presentació per part d’una altra candidatura quan la situació que estem vivint es normalitzi.

Related Articles

Deixa un comentari