L’Associació l’Àliga de Terrassa serà present a la Culturassa, iniciant campanya de mecenatge

No Comment
Àliga de Vic, una obra escultòrica d'en Jordi Grau, que ja treballa en el disseny de l'Àliga de Terrassa. Foto Taller el Drac Petit Àliga de Vic, una obra escultòrica d’en Jordi Grau, que ja treballa en el disseny de l’Àliga de Terrassa. Foto Taller el Drac Petit

L’Associació de l’Àliga de Terrassa participarà a la 7ª edició de la Culturassa. L’objectiu és donar a conèixer a la ciutadania el procés de creació de l’Àliga així com la campanya de mecenatge i la cerca dels membres que vulguin formar part de la colla d’aliguers o aligueres.

Pel què fa al mecenatge, en el marc de la Culturassa es posaran a la venda punts de llibre de l’Àliga per 10 euros (aquests punts van numerats i de moment s’ha fet una tirada de 500). Totes aquelles persones que n’adquireixin es convertiran, així, en mecenes i s’inclourà el seu nom en una capsa que es situarà a l’interior de l’àliga.botomalarrassa

Igualment, des de l’associació informen que ja hi ha un número de compte per fer aportacions econòmiques. Les persones que desitgin participar en el mecenatge quan facin l’ingrés és important que facin constar el seu nom i que demanin el comprovant de l’ingrés, ja que amb aquest comprovant podran recollir el punt de llibre al Cafè Teatre (c/Baix, nº 31, de dilluns a dissabte d’11 a 17h i de dimarts a dissabte de 19 a 24h).

El número de compte del BBVA destinat per la construcció de l’Àliga és:

IBAN ES27 0182 6260 0202 0173 5271 (titular: l’Associació de l’Àliga).

D’altra banda  en el transcurs de la Culturassa posaran a disposició dels visitants un full d’inscripció per formar part del grup d’aliguers i aligueres per més endavant fer un càsting i escollir el grup definitiu. Els requisits principals són tenir més de 18 anys i ser resident a Terrassa.

Related Articles

Deixa un comentari