L’Ateneu Terrassenc convoca el seu Certamen Literari

No Comment

L’Ateneu Terrassenc convoca el seu Certamen Literari en commemoració del 125è aniversari del primer certamen celebrat el 15 d’abril de 1890 amb un jurat composat per Josep Roca i Roca, Àngel Guimerà, Eduard Vidal i Valenciano, Joaquim Riera i Bertran, Anton de Paula Capmany i Borri, Josep Ventalló i Vintró, i Josep Soler i Palet.

Enguany, l’Ateneu Terrassenc convoca, doncs, amb motiu dels 125 anys del primer certamen literari a Terrassa, els següents premis:

1r. Premi Flor Natural, anomenat d’honor i cortesia, que s’adjudicarà a la millor composició en vers, en llengua catalana amb temàtica de lliure elecció.

2n. Premi de l’Ateneu Terrassenc, a l’autor de la millor obra en prosa sobre el següent tema: «La importància de Ferrer i Guàrdia en l’escola moderna».

3r. Premi de l’Excel·lentíssim Ajuntament de Terrassa al millor treball que versi sobre «Promoció, creixement i composició de la Ciutat de Terrassa»

4t.Premi d’Amics de les Arts i Joventuts Musicals al millor treball que versi sobre «Les biennals de pintura a Terrassa».

5è. Premi de la Fundació Mina a la millor obra en prosa amb el tema «l’Aigua i l’entorn natural».

6è. Premi de l’Institut Industrial de Terrassa a la millor obra sobre el tema: «El modernisme d’avui fruit del mecenatge industrial d’ahir».

7è. Premi del Rotary Club al millor treball de Narrativa juvenil sobre «El Petit Príncep».

 

Ateneu Terrassenc

 

BASES

  1. El Jurat concedirà els accèssits i mencions honorífiques que cregui convenients.
  2. Totes les composicions hauran de ser rigorosament inèdites, podent estar escrites en llengua catalana o castellana, excepte la corresponent al premi Flor Natural, que ha de ser escrita en català.
  3. El Jurat es reserva per un any, comptat a partir del lliurament dels premis, la propietat de les obres premiades.
  4. Tots els treballs es trametran al Secretari del Jurat, per correu postal (Ateneu Terrassenc, Passeig del Vapor Gran 39-B, 08221 Terrassa), o per correu electrònic: (ateneuterrassenc@hotmail.com), abans del dia 20 d’octubre de 2015, acompanyat d’una plica tancada, on ha de constar a l’exterior el títol del treball i la categoria, i a l’interior, totes les dades de l’autor.
  5. Només es lliurarà el corresponent premi a la persona guanyadora o persona en qui delegui prèviament.
  6. La resta de treballs no premiats i les seves pliques, no seran retornats en cap cas, i es procedirà a destruir-los.
  7. El Jurat del Certamen Literari de l’Ateneu Terrassenc 2015, el composen: la Sra. Marta Pessarrodona, en qualitat de presidenta; els vocals Sra. Lídia Anoll, Sr. Enric Larreula, Sr. Josep Puy, Sr. Jordi Fernández i Sr. Màrius Massallé; actuant com a secretari del Jurat, el Sr. Josep Maria Sans.
In : Cultura

Related Articles

Deixa un comentari

portada-75