L’AV de Can Roca organitza el “III Concurs i degustació de truites» 2018, el 8 febrer. Inscripcions obertes

No Comment
Jurat del II concurs, l’any passat. Foto AV Can Roca

 

Truites a dojo, el proper 8 de febrer, a les 18 hores, tindrà lloc al local de l’associació veïnal de Can Roca un concurs de truites. L’organització informa que la proposta és senzilla, consisteix en portar una truita feta al gust de les persones participants que serà valorada per un jurat escollit per l’entitat. Les tres millors truites seran premiades amb un obsequi sorpresa.

Després que el jurat hagi fet la seva valoració el veïnatge present podrà degustar les truites, tot acompanyant-les amb pa amb tomàquet i botifarra, i encara amb beure, cava i begudes sense alcohol.

L’entrada al concurs és gratuïta per les sòcies i concursants. Per la resta del personal, la participació tindrà un cost de 5 euros.

Per participar en el concurs és imprescindible apuntar-se amb antelació. Qui només vulgui participar a la festa ho haurà de comunicar també, ja sigui per telèfon: 937 35 40 16, o bé per correu electrònic: canrocaav@gmail.com, o encara informant directament algun membre de la junta de l’associació.

Related Articles

Deixa un comentari