L’entitat Els Amics de les Arts reprèn les activitats presencials en el seu programa d’estiu

No Comment

Els Amics de les Arts i Joventuts Musicals torna a obrir les seves portes, per dur a terme moltes de les seves activitats culturals presencials que durant més de dos mesos han estat interrompudes, a causa del confinament provocat per la Covid-19. Per preservar una adequada seguretat, caldrà confirmar l’assistència per a tots els actes, que són oberts i gratuïts, al correu electrònic literatura.aajm@gmail.com.

Aquest dissabte 30 de maig, s’inaugurarà l’exposició d’homenatge a Carme Setó, mestra i artista amb una dilatada trajectòria L’exposició mostra un recull de la seva obra i de les tècniques pictòriques que més ha conreat, i romandrà oberta de dimarts a diumenge de 18:00 a 20:00 h fins a l’11 de juny.

Una altra exposició a gaudir, des del 13 de juny fins al 2 de juliol, serà la Col·lectiva 2020, amb artistes que pertanyen a l’entitat (fins ara es podia veure virtualment). L’exposició romandrà oberta de dimarts a diumenge de 18:00 a 20:00 h, a la sala d’exposicions (C/ Teatre, 2).

El dimarts 9 de juny, a les 19:30 h, es durà a terme el “Taller de Pensament” dedicat a la filòsofa feminista Judith Butler, coordinat per Felicitat Llop. L’acte serà a la Sala d’Actes de l’entitat. Per dimecres 10 de juny, està anunciada una sessió del Club de Lectura, dedicada a l’obra La mort i la primavera de Mercè Rodoreda, a la vegada que es recuperarà el comentari dels llibres L’Hivern a Corfú, de Jordi Masó i Matar un rossinyol, de Harper Lee. També es farà a la Sala d’Actes. 

El 16 de juny a les 19:30 h tindrà lloc una xerrada sobre Joan Capri, rei del monòleg i un dels mites de la cultura popular. La xerrada anirà a càrrec de Jaume Aulet, professor de literatura catalana, i inclourà un toc dramatúrgic de Pepi Sabrià del Grup de Teatre d’Amics de les Arts.

Ja el 25 de juny, arribarà el Concert-recital de Trio Pere Quart, format per  Toni Beamud, fagot; Òscar Rocabert, rapsode i Òscar Vila, piano. Els músics tocaran peces pròpies de Beamud, Bach, Frederic Monpou, Manel Blancafort i Joan Massià. El rapsode recitarà poemes de J.V. Foix, Xavier Lloberas i d’ell mateix. L’acte serà a la Sala d’Actes i comptarà amb taquilla inversa.

Un cop entrat el mes de juliol, s’encetarà l’exposició Amics Menuts, amb una Mostra de les creacions artístiques realitzades pels alumnes del Taller Amics Menuts de l’Entitat. El taller està adreçat a nens i nenes de 8 a 12 anys que aprenen a gaudir del procés creatiu, a càrrec de Jordi Seró. La inauguració serà dissabte, 4 de juliol a les 19:00 h a la Sala d’Exposicions (Teatre, 2), i estarà oberta fins al 15 de juliol de dimarts a diumenge de 18:00 a 20:00 h.

 

Related Articles

Deixa un comentari