Les Arenes-La Grípia-Can Motllor comença aquest dissabte dos caps de setmana de festa major

No Comment

LesArenes_fiesta_2017

Comença al maig, intensament, el cicle de festes majors de barri i, entre altres, el proper dissabte 20 de maig el barri de Les Arenes-La Grípia-Can Motllor estrenarà la seva, amb activitats que ocuparan el temps i les energies de veïns i veïnes durant 2 caps de setmana, o sigui fins el dia 28.

Responsable principal de l’organització, l’AV ha comptat amb la col·laboració d’altres set entitats més de l’associació veïnal, altres set entitats, com són: Ràdio Star, La Llar d’Infants El Trenet, Esplai Las Arenas, Amics d’en Ferran, Guerreros Solidarios, Terra Samba i Andrés Burgos i altres col·laboradors.

La festa comença el dissabte 20 de maig, a les 10h, amb dues activitats simultànies: la Marató de Ràdio Star, d’una banda, i una festa infantil amb entreteniment a càrrec d’en Joan Montpellier, a la plaça Federico Garcia Lorca. El diumenge, a partir de les 8h es farà una caminada popular per recollir suport (donatiu de 5 euros) per a l’associació Amics de Ferran, que farà un recorregut pel parc natural de Sant Llorenç de Munt, un total de 12 quilòmetres, amb vermut inclòs al final.

Podeu consultar el programa de festes sencer a l’enllaç: Programa Festa Major Les Arenes-La Grípia-Can Motllor

Related Articles

Deixa un comentari