L’Esbart Egarenc, amb ‘Trama’, dóna vida a la Colònia Güell

No Comment
Espectacle Trama. Foto Rosa Pastor Espectacle Trama. Foto Rosa Pastor

 

El grup terrassenc porta l’espectacle ‘Trama’ al Recinte Industrial d’un dels lloc més emblemàtics del modernisme català

L’Esbart Egarenc del Social va ballar ahir a la fàbrica tèxtil de la Colònia Güell de Santa Coloma de Cervelló. En un espai gairebé inèdit i únic el grup terrassenc va portar el seu espectacle ‘Trama’ de nova creació. En el pati del Recinte Industrial de la Colònia es va fer una gran escenografia per poder mostrar l’espectacle amb tota la seva esplendor.

botomalarrassa

Tant per l’Esbart Egarenc com pels organitzadors l’acte va ser tot un èxit ja que es va poder veure la vida dels treballadors de la colònia a través del llenguatge de la dansa. Un èxit que es va produir gràcies als esforços de totes les parts i del treball per muntar l’escenografia.

Trama, creada per Natàlia Trullàs i Jordi Comas l’any 2001, és un reflex de la societat a la Terrassa industrial de principis del segle passat. Després de la iniciativa de l’Ajuntament de Terrassa de recuperar el “modernisme terrassenc” l’Esbart Egarenc va concebre la idea de crear un espectacle de dansa que parlés de la indústria tèxtil a la ciutat. Des de llavors, Trama ha estat representada gairebé una vintena de vegades.

La Colònia Güell es va interessar per l’espectacle Trama per fer-lo durant l’última Fira Modernista de la colònia però la pluja ho va impedir.

Tot l'equip de Trama. Foto Rosa Pastor Tot l’equip de Trama. Foto Rosa Pastor

Related Articles

Deixa un comentari