L’Esbart Egarenc porta la dansa catalana a Canjáyar

No Comment

El grup terrassenc actua al poble d’Almeria per les seves festes patronals.


 esbart egarenc a canjayar

L’Esbart Egarenc del Social de Terrassa ha fet un viatge “exprés” a Canjáyar aquest cap de setmana per actuar-hi durant les Fiestas Patronales de la Santa Cruz del Voto. El Cos de Dansa ha ofert una extensa actuació abans i després dels parlaments que inauguraven la celebració.

El Cos de Dansa va oferir a la primera part, Ball Cerdà, Espunyolet, Airós, l’Hereu Riera, Gallarda del Pou i Es Jaleo. Després dels parlaments van tornar-hi amb força amb Tal·lara, Rapsòdia, Velatori, Morisca, Balls del Vallès i Galop de Panderetes. Davant d’un públic que no està acostumat a aquest folklore, els dansaries van poder mostrar una extensa representació de balls dels Països Catalans. Al final de l’actuació, el Social va entregar una figura de la Xemenia Almirall a l’alcalde de la població, i va rebre un obsequi del consistori.

L’any 2005 l’Esbart Egarenc ja va ballar a Canjáyar i va tornar a Fuengirola tres anys més tard per la Fira de les cultures. Cada any el grup terrassenc actua a la Seu d’Ègara en motiu de les festes de Canjáyar, ja que Terrassa té una important Associació d’amics i veïns.

Related Articles

Deixa un comentari