Lightxplorers, exposició de fotografia nocturna i lightpainting, 28 octubre, Centre Cultural

No Comment

 

El proper dissabte dia 28 d’octubre, tindrà lloc la inauguració de l’exposició fotogràfica Lightxplorers, a les 19,30 hores, a la sala Espai Fotoclub del Centre Cultural de Terrassa. Una exposició de fotografia nocturna i lightpainting, organitzada pel Fotoclub Terrassa. Lightxplorers és un grup format per cinc fotògrafs especialistes amb fotografia nocturna i lightpainting que mostra en aquesta exposició treballs realitzats amb diferents tècniques.

Què és el lightpainting?

La tècnica de lightpainting és una de les més curioses i vistoses de la fotografia. Consisteix en dibuixar amb llum directament en la fotografia en una exposició perllongada, la foscor és l’escenari i la nostra càmera ens mostra un llenç negre en el qual tenim l’oportunitat de pintar amb colors, brillantors, ombres, etc…

La càmera capta el moviment de la llum i plasma el dibuix creat, línies, formes o el que sigui que se’ns pugui arribar a ocórrer. És un món ple de possibilitats creatives.

Aquesta tècnica ha estat utilitzada com a activitat artística per nombrosos fotògrafs d’avantguarda des de ja fa anys, fins hi tot Pablo Picasso i Henry Matisse van explorar el món de la fotografia experimental i artística, guiats per Gjon Mili.

L’exposició:

L’exposició, és una mostra de la trajectòria del grup; amb ella volen apropar totes les persones fins a aquesta tècnica, la qual, ofereix infinites possibilitats creatives, dins de la fotografia artesanal de llarga exposició.

Lightxplorers comparteix la peculiar visió de la fotografia i les infinites possibilitats que brinda aquesta tècnica, que pot transportar a mons màgics plens de efectes de llum, cada imatge és un món, cada imatge és una història, cada imatge és una aventura.Lightxplorers

Lightxplorers és un grup format per 5 persones apassionats de les fotografia residents a Barcelona, nascut al Desembre del 2016, oficialment presentat en públic el gener del 2017, unides per allò que més els agrada, i això és la fotografia, amb especial dedicació a la nocturna i el Lightpainting. El grup va néixer amb moltíssimes ganes de fer projectes, participar i ajudar en tot el possible a qui ho requereixi.

Cada integrant té una visió o acostament diferent, però, entre tots es complementen per a poder abordar els diferents projectes, seguir aprenent i compartint els resultats.

Els membres del grup:

Kiko Herrera Matos

David Araujo Vazquez

Antonio Makeda Espinosa

Esteban García Montoro

Ramon Pérez García

Related Articles

Deixa un comentari