Llibert inaugura la temporada al Teatre Alegria

No Comment

imatge_llibertEl proper dissabte, 17 de gener (21:00h, Teatre Alegria) el Centre d’Arts Escèniques de Terrassa (CAET) inaugurarà la temporada de teatre a la ciutat amb Llibert, un dels espectacles més aclamats pel públic i la crítica que ha acabat esdevenint en un indispensable. Aquesta obra de la Cia. Llibertàries i dirigida per Norbert Martínez va ser guardonada amb el Premi de la Crítica Serra d’Or al Millor Muntatge Teatral del 2013 i amb dos Premis de la XXª Edició dels Premis Butaca 2014: al millor muntatge de Petit Format i al millor Text Teatral.

Llibert és la història d’una mare que narra els 15 dies de vida del seu fill amb danys cerebrals irreparables, una història que explica els sentiments contradictoris i absurds, els pensaments caòtics i els dubtes d’una parella a qui se li mor el seu fill prematurament. Basada en la pròpia experiència, Gemma Brió explica sense concessions la mort d’un fill.

Sobre l’escenari, el dolor de la mare es combina amb l’humor, la tendresa i la violència que la seva amiga (Tàtels Pérez) i una cantant de rock (Mürfila) aporten per acabar esdevenint en totes les veus que necessita el relat. Un relat que parteix d’una memòria que a vegades es trenca, i a vegades s’inventa a si mateixa, que barreja realitat i ficció, que vola cap a la fantasia i que toca de peus a terra. Des d’una visió molt personal, Llibert, t’arrossega com una tromba d’aigua i et deixa, finalment, el solatge d’uns fets particulars que tenen valor universal. Un còctel d’humor i tragèdia que t’atrapa fins al final.

Related Articles

Deixa un comentari