Les llibreries de proximitat de la ciutat celebren un Sant Jordi atípic durant tota la setmana

No Comment

Llibreries com Synusia o La Temerària han organitzat activitats i signatures d’autores al llarg de la setmana, en una Diada marcada per les restriccions de la pandèmia.


En una Diada de Sant Jordi diferent, durant tota aquesta setmana i fins al dissabte 24 d’abril, la llibreria independent Synusia convida “a les nostres amigues i famílies a que visitin les llibreries petites i independents de la ciutat”. Per això, s’han organitzat a la seva seu del carrer Montserrat número 136 tot un seguit d’activitats i recomanacions literàries.

S’hi han habilitat espais ampliats de la llibreria a la sala gran de l’Ateneu Candela, que estarà obert en l’horari habitual de 10 a 13.30h i de 18 a 21h. La llibreria ofereix, a la vegada, algunes recomanacions de títols, en l’àrea d’infantil i juvenil, de narrativa, i de pensament. Els llibres es poden encarregar previament a través del correu electrònic info@synusia.cc

El mateix divendres 23, hi haurà una paradeta davant l’entrada a l’Ateneu Candela. Entre les activitats previstes, a les 13h, l’actriu Alba Valldaura llegirà un conte per a la canalla. A les 19h hi haurà la presentació del llibre de la tija Edicions Revolution Now, amb l’autora Carmen J. Peralbo. A les 20h la diada es tancarà amb temes musicals a càrrec de la punxadiscos local Dj Capitana.

Signatures de llibres a La Temeraria

Per la seva banda, la llibreria La Temerària (C/Goleta núm 7) també ofereix una agenda d’activitats durant la setmana, amb una activitat infantil i diverses signatures d’autors locals. Entre aquests, hi han passat per la llibreria el Vicenç Villatoro, en Lluís Prats, i l’Antoni López Massó, avui dimecres a les 19h. Dijous a la mateixa hora serà el torn de l’escriptor Jaume Cabré.

 

Related Articles

Deixa un comentari