Llibres per encendre l’espurna. Tigre de paper presenta les novetats de tardor

No Comment

Coneixeu totes les novetats de Tigre de Paper d’aquesta tardor? Llibres per encendre l’espurna i radicalitzar la cultura.

‘Jo, Tituba, la bruixa negra de Salem’
Maryse Condé

Aquesta autora de referència internacional i Premi Nobel alternatiu de 2018 ens portarà fins a l’ambient purità i supersticiós de Salem i a Barbados en l’època de les primeres revoltes d’esclaus.

 

 

‘Una nova època’
Silvia Ballestra

Una novel·la actual i antiga, com els llocs on va néixer l’autora, als quals dedica pàgines d’un humor corrosiu i alhora plenes de la nostàlgia i l’estupor de qui sent que comença una nova època.

 

 

 

‘La voluntat de canviar. Homes, masculinitat i amor’
bell hooks

Amb una franquesa característica i una intel·ligència ferotge, hooks aborda les preocupacions més comunes dels homes per ajudar-los a recuperar el millor de si mateixos.

 

 

 

‘L’aposta perduda. Ludopatia, ciutat i resistència’
Cristina Barrial i Pepe del Amo

Un llibre que aborda el conjunt de fenòmens socials que travessen i fan possible les cases d’apostes. I que proposa una resposta col·lectiva.

 

 

 

‘La fi del control policial’
Alex S. Vitale i pròleg de Nora Miralles

Un assaig que alerta sobre com la policia ens posa en perill i per què necessitem trobar-hi una alternativa. La millor solució per a una mala actuació policial, conclou l’autor, pot ser la seva fi.

 

 

 

‘Republicanisme, catalanisme i socialisme’
Gabriel Alomar

Aquest és el primer títol de la nova col·lecció Fil Roig. El llibre d’Alomar recull el pensament del primer en la història del nostre país a sintetitzar l’emancipació nacional amb l’emancipació social.

 

 

 

‘Anarquia relacional. La revolució dels vincles’
Juan Carlos Pérez Cortés

Una proposta que canviarà la manera que entenem totes les nostres relacions afectives i que farà que qüestionem els pilars ideològics que les sustenten.

 

 

 

‘Com alliberar-nos. El feminisme negre i el Combahee River Collective’
Keeanga-Yamahtta Taylor

Un esforç per tornar a connectar les arrels de l’anàlisi i la pràctica del feminisme negre amb els esforços contemporanis d’organització.

 

 

 

 

 

Tigre de Paper | Edicions

Tigre de Paper és una editorial nascuda el 2011 a Manresa i impulsada per la cooperativa Cultura21. Hem publicat més d’un centenar d’obres, que contribueixen a desenvolupar el pensament crític, a teixir identitat col·lectiva i a enriquir l’àmbit literari en llengua catalana. Formem part de l’Associació d’Editors en Llengua Catalana i de Llegir en Català.Més informació: info@tigredepaper.cat | www.tigredepaper.cat

 

Related Articles

Deixa un comentari