Guanyadors dels premis literaris Agustí Bartra i Soler i Palet 2014

No Comment

Cortès 2

 

El passat dijous a la tarda es va celebrar a la Biblioteca Central de Terrassa l’entrega del tres premis  de narrativa breu Soler i Palet i del de poesia Agustí Bartra, convocats per l’Ajuntament de Terrassa, amb la col·laboració respectiva de les entitats i Ateneu Terrassenc i Amics de les Arts i Joventuts Musicals.

L’Ajuntament ha unificat els dos actes de lliurament de premis que fins a aquest any es celebraven dins el mateix mes de novembre, però de manera separada.

Llegides les actes signades pels jurats, s’ha fet públic que Pep Cortès és el guanyador de l’11è Premi de poesia Ciutat de Terrassa Agustí Bartra per Itineraris poètics i que el guanyador del 5è Premi Soler i Palet és Roberto Blasi per Los cuentos del bosque.La segona i tercera classificades d’entre 10 finalistes del Soler i Palet són Raquel Besora per la seva obra Endavant, sempre endavant i  Montserrat Sobret pel seu treball Les claus.

L’acte ha estat amenitzat musicalment per professors i alumnes del Conservatori de Terrassa que entre d’altres peces han interpretat un poema  d’Agustí  Bartra musicat per Jesús Silvestre.

In : Cultura, Premis

Related Articles

Deixa un comentari