Mad’zelle, explosió d’Antifolk i Indie als Amics

No Comment

madzelle2Aquest dijous, 19 de febrer (22:30h, Cafè-bar Amics de les arts) la barcelonina Martina Borrut, més coneguda pel seu projecte musical Mad’zelle, farà explosionar l’antifolk a terres egarenques després de la publicació del seu quart EP Haven Bridge editat amb el segell El Mamut Traçut de Sant Joan de Vilatorrada, la discogràfica de referència de l’antifolk a Catalunya.

Els temes de Mad’zelle contenen lletres que fan brillar la tristesa dels moments puntals de la vida i són cantats tant en català, francès com anglès essent resultat de la seva pròpia trajectòria vital per París i Londres. Ben coneguda en aquestes ciutats, ha realitzat gires pel Regne Unit, França, Itàlia i Bèlgica. Per altra banda, també ha participat en festivals europeus com el Ladyfest de París, l’Antifolk Fest de Londres o el Sanger’s Stage Show, un escenari itinerant tirat per caballs i alimentat amb energia solar que recorre cada any diversos festivals anglesos.

Desde la publicació de Haven Bridge (El Mamut Traçut, 2014), ha format part de la programació del carrer Mozart de les Festes de Gràcia. A més, ha participat a la banda sonora del documental This is the unfinished story of The Missing Leech estrenat a l’última edició de l’In-Edit i ha tocat a Sofar Bcn i en ocasió del segon aniversari de la botiga de discos Ultra-Local Records de Barcelona.

El concert serà gratuït amb taquilla inversa, on l’espectador és qui decideix el preu més just de l’entrada després d’haver gaudit de l’espectacle. Es tracta d’un exercici de responsabilitat i maduresa per part de l’espectador que ajuda al músic a tirar endavant amb la seva carrera.

Related Articles

Deixa un comentari