Marina Martori presenta el seu llibre ‘Nit Americana’, editat per Viena, a la llibreria La Temerària. 10 des. 19h.

No Comment

Marina Martori, visita Terrassa per presentar el seu darrer llibre, Nit Americana. L’escriptora visita la ciutat del cinema per parlar de la seva tretzena novel·la, on el setè art esdevé protagonista indirecte de la història.

“La nit americana és, com la majoria de tècniques del cinema: una mentida, una falsedat, una farsa que es posa al servei d’una història.” Amb aquestes paraules del pròleg de Nit Americana, l’escriptora Marina Martori ja avança que la seva tretzena novel·la no ens parla de cinema però aquest hi és molt present.

Aquest divendres, a les set de la tarda, l’autora visitarà Terrassa per explicar a la Llibreria Temerària tots els detalls de la seva tretzena novel·la on explica la història de la Blanca, una professional del cinema a qui la notícia de la mort del seu pare, amb qui pràcticament no té relació, la trastoca i remou. Comença un viatge en primera persona a través de tota una vida per entendre, a través del llenguatge que millor entén, el cinematogràfic, per què l’amor, sobretot el que no reps, fa tant de mal.

Després de la publicació de Una Casa lluny del mar, Viena edicions torna a apostar amb Nit Americana per l’autora de Llinars del Vallès com una de les veus a descobrir dins la literatura catalana. El llibre ja ha estat escollit com una de les novel·les destacades de l’edició d’enguany del programa Sant Jordi de Nadal, organitzat pel TresC, i pot esdevenir una de les revelacions literàries de la temporada.

Related Articles

Deixa un comentari