Minyons de Terrassa, actuació espectacular a la Diada del Patrimoni

No Comment
El pilar de 4 caminat travessa el pont de Sant Pere. Foto Minyons


Aquest dissabte 25 de maig, els Minyons de Terrassa han actuat a la plaça de la Seu de les Esglésies de Sant Pere de Terrassa, amb motiu de la Diada del Patrimoni, acompanyats per la Colla dels Castellers de Sabadell i els Nens del Vendrell.

Els Minyons han fet un pas endavant en la progressió tècnica i de força en la temporada del 40è aniversari del seu naixement, descarregant el pilar de 4 caminat que creua el pont de sant Pere, recorrent així els 350 metres que separen la plaça de la Creu Gran de les esglésies de Sant Pere.

En primera ronda, un cop a plaça, descarregaren el segon 3 de 9 amb folre de la temporada; tot seguit, en segona ronda, descarregaren el primer 4 de 9 amb folre de la temporada castellera. I en tercera ronda, també descarregaren el 5 de 8, així com el pilar de 7 amb folre, sent també el primer pilar de 7 que es descarrega aquest any.

Pilar de 7. Foto Mireia Comas

Minyons va posar punt final a aquesta actuació descarregant 9 pilars de 4 simultanis. La diada finalitzà amb un sopar de germanor al local del carrer Teatre, i un concert de La Mamba Sonora.

El diumenge 26, la colla va fer un pilar de 4 en honor al Consorci Sanitari de Terrassa, a les 12.00 h al parc de Vallparadís.

La propera actuació serà després d’un descans d’una setmana en la qual no hi ha assaigs, el dia 9 de juny a la plaça de l’Ajuntament, on actuaran a les 12.00 h amb la Colla Jove de l’Hospitalet i la dels Castellers de Vilafranca.

Nou pilars de 4 simultanis saludant l’arc de sant martí. Foto Minyons

Related Articles

Deixa un comentari