Minyons esdevenen els padrins de la primera colla castellera australiana, els Castellers de Sydney

No Comment

El passat dimarts 21 d’agost els Minyons de Terrassa van fer públic l’apadrinament de la colla castellera australiana dels Castellers de Sydney.

l vincle s’ha forjat després d’unes setmanes de contactes i amb la voluntat de potenciar el fet casteller a un territori tan llunyà com és Oceania. Així doncs Sydney Human Towers es converteix en la primera colla internacional en ser apadrinada per la colla egarenca, a més de ser la més allunyada del territori català.

«És un honor» pels Minyons de Terrassa, anuncia la colla en un comunicat, informar que «tindrem el plaer de ser els padrins dels Sydney Human Towers!»

Amb aquest vincle, els Minyons de Terrassa fan un pas més enllà, pel que fa a la política de relaciones i projecció internacional, i serà la primera colla internacional a la qual fan de padrins, a més de ser la més allunyada del territori català.

Els Sydney Human Towers, informen des de Minyons i es pot comprovar a la seva pàgina web, són una colla assentada al seu territori des de la seva fundació l’any 2016. Estan obtenint molts bons resultats castellers en quant a les construccions que realitzen i tenen dinàmiques d’assaig i de vida social com les colles de Catalunya.

Actualment treballen per consolidar els castells de 6, pel que fan una crida a les famílies, joves i adults australians a que els donin un cop de mà i s’apuntin a gaudir de la pràctica castellera. Assagen cada dijous al Hyde Park a partir de les 18h.

Podeu conèixer més sobre aquesta colla a través de les seves xarxes socials (Facebook i Twitter) i de la seva web http://www.sydneyhumantowers.com/.

«Una molt bona notícia pels Minyons de Terrassa, els Castellers de Sydney i pel món casteller», emfasitzen des de Minyons, tot subratllant el fet que «Ens separa un món, però ens uneix un sentiment».

Related Articles

Deixa un comentari