Minyons prepara una actuació de gamma extra per Sant Fèlix, el proper 30 d’agost

No Comment

 cartell minyons segona part temporada 2017

La passada setmana, tornaren els assajos de la colla castellera Minyons de Terrassa. Però, com ja és habitual des de fa anys, no és una tornada fàcil, car el final de les vacances és marcat per la que hom considera la diada castellera més important de la temporada, la festa de Sant Fèlix, a Vilafranca del Penedès, generalment amb les quatre colles que vénen fent els castells més difícils.

De nou, per tant, mans a la feina, «ens espera un segon tram de temporada realment apassionant», afirma en Nani Matas, cap de colla dels de la camisa malva, en una carta dirigida al conjunt de membres de la colla, al temps que animant tothom que vulgui participar d’aquesta oportunitat.

La colla mira amb relativa confiança en les pròpies forces aquest repte, perquè certament, afegeix en Nani, «no hi arribem de qualsevol manera». Concretament, Minyons ja porta una «molt bona col·lecció de castells amb el bon regust d’una gran Festa Major de Terrassa: d’una tacada, vàrem estrenar tres castells amb manilles i un castellàs de gamma extra com el cinc de nou amb folre que, degut a les circumstàncies, el vàrem portar per vigila».

botomalarrassa

Amb tot, afirma el cap de colla, «ha quedat feina per fer», en referència al fet que dos d’aquests castells es van carregar només; «però als Minyons ens agrada descarregar castells», sentencia i anima, afegint que «des de tècnica i junta som ambiciosos i en volem més». Així doncs, el responsable de l’equip tècnic informa que volen preparar els castells amb agulla, tot aprofitant els assajos de Sant Fèlix per treballar «seriosament» aquests castells.

Això, clar, reconeix, demana un alt grau de compromís, «no hi ha cap altra opció», però «si hi som tots, tot és possible». Els assajos del passat dijous 24 i de divendres 25 van estar marcats per aquesta passió. I avui dilluns 28 tindrà lloc el darrer assaig de gamma extra per Sant Fèlix. Però no només, perquè el proper cap de setmana Minyons tornarà a presentar-se, a la festa major de Sabadell, una plaça a la qual els de la camisa malva volen portar també la gamma extra.

Related Articles

Deixa un comentari