Minyons reprèn l’activitat amb una assemblea general extraordinària per aprovar el canvi de local, els assaigs de canalla i acollint espectacles del festival TNT

No Comment

El proper 12 de setembre la colla castellera del Minyons de Terrassa celebrarà una assemblea general ordinària per aprovar, si escau, la presentació del projecte de les naus Cal Reig del c/Mare de Déu dels Àngels, 21, que es convertirien en el nou local dels de la camisa malva. Fonts consultades per Malarrassa asseguren que hi hauria una majoria favorable al canvi. La decisió, però és de l’assemblea, que tindrà lloc a la Sala Crespi (Carrer Major de Sant Pere), a les 17 hores del dissabte vinent.

Exposició del projecte del nou local

Les persones que tinguin interès per saber com serà el nou local, si l’assemblea ho aprova, i conèixer tots els detalls, podran veure l’exposició i conèixer el projecte de primera mà, a més de trobar membres de la comissió del local que podran resoldre tots els dubtes que puguin sorgir.
De dilluns a divendres de 17 a 20.30 h
Diumenge a partir de les 11 h
Lloc: Sala de socis (carrer Teatre 4)

Tornem als assaigs

Amb l’arrencada del curs s’està treballant amb la tornada als assajos, que ja s’havien iniciat abans de l’estiu, però es van haver d’aturar després de Festa Major i amb l’inici de la cinquena onada de la pandèmia. Tal com van fer en l’anterior represa, començarà la canalla amb els seus assaigs i, posteriorment, es reprendran els dels adults.

Minyons de Terrassa serà una de les seus del Festival TNT

Tot col·laborant amb la cultura i el teatre a la ciutat, els dies 2 i 3 d’octubre el local dels Minyons, al carrer Teatre 4, serà una de les seus del Festival Terrassa Noves Tendències, que fa molts anys que ja es celebra. Concretament, serà un espai del TNT Kids, amb l’activitat El camping de las delicias.

Sortida del grup de muntanya

La colla informa també que el pròxim dia 18 de setembre, el Grup de Muntanya ha preparat una caminada suau: “Les Tines de la vall del Flequer”: el Bages terra de vins! Recorden que per facilitar la gestió cal apuntar-se mitjançant l’App de la colla o passant per les oficines.

Related Articles

Deixa un comentari