Monòlegs de Dolo Beltran: petits desastres i altres alegries

No Comment

dolo amb nosaltresDolo Bertrán, l’actriu i cantant catalana coneguda com a vocalista del grup Pastora, va presentar el passat 27 de febrer, per primera vegada a Terrassa, un monòleg que va representar “L’Estrena Mundial”, tal i com va descriure la mateixa Dolo. El lloc escollit va ser el Petit Cabaret del Bar Comanou sota la producció de Esterminio Produccions.

El monòleg tenia com a punt de partida el seu llibre Pequeños desastres y otras alegrias (Principal de los libros, 2014) que ha convertit la seva presentació en un espectacle per riure de les aventures d’uns personatges amb qui empatitzar és senzill. I és que es tracta d’històries quotidianes i anècdotes que li poden passar a qualsevol.

L’espectacle, dirigit per Carol López, explica històries d’aventures i desventures de personatges en viatges, en relacions de parella, en relacions d’amistat o laborals…. sempre amb un toc d’humor per encarar la part positiva de les situacions més inverosímils. Dolo va acompanyar l’espectacle amb cançons a capela i els sons de la guitarra elèctrica de temes propis que unien les petites històries com si fos una sèrie de TV.

L’aventura continuarà amb més monòlegs el 13 de març a l’Oncle Jack (Hospitalet de Llobregat) i el 14 de març a la Sala ACME (Cerdanyola del Vallès).

Marina Sabaté i Xavi Martí

Related Articles

Deixa un comentari