Jazz Terrassa inicia un nou curs musical

No Comment

Jazz Terrassa inicia un nou curs musical amb  propostes variades de dijous a dissabte: Jazz, Blues, Latin Jazz, Swing ballable, Cançó, Country-Folk i Flamenco sonaran aquesta temporada a la Nova Jazz Cava.

Jazz-TerrassaEl divendres 17 d’’octubre retornarà la música en directe a la Nova Jazz Cava en una nova Temporada Estable. El combo “Jazz Terrassa All Stars” donarà el tret de sortida amb una jam session inaugural a un seguit de concerts que fins el juliol vinent conformen l’’eclèctica proposta de la sala del Passatge Tete Montoliu.

Amb el llenguatge jazzístic com a fil conductor, el model i els dies de programació es mantenen com en anteriors edicions.

Així el dijous serà el torn de la Jam Session a la Cava Club amb la participació de l’’Associació de Músics de Terrassa, MujazzT el primer de cada mes, i un ample ventall de músics de l’’escena catalana. La Jam Session contempla fins novembre la participació del baterista Òscar Jorba, els saxofonistes Gabriel Amargant i José Aladid, o la banda llatina Colors Latin.

Ja al cap de setmana, l’’escenari principal de la sala acollirà l’’actualitat de l’’escena jazzística catalana amb bandes consagrades, noves formacions i presentacions discogràfiques. Artistes com Italo Boggio, Martí Serra, David Soler, David Mengual, Jordi Gardeñas, Josep M. Farràs, Ricard Gili, Pol Oñate, Gemma Vicens o Geni Barry, entre d’’altres, són protagonistes dels primers concerts programats fins a final de novembre.

L’’escena internacional tindrà també presencia mensualment i en aquest àmbit ja està anunciada l’’actuació en clau llatina del trompetista porto-riqueny Jerry González amb Javier Colina i Marc Miralta, del saxofonista francès Gaëll Horellou amb “Legacy” i del baixista colombià Juan García-Herreros “Snow Owl” amb el seu projecte “Normas” nominat com a millor àlbum de jazz llatí als Latin Grammy 2014.

Tanmateix —i dins d’’estils afins al llenguatge jazzístic— el flamenco també serà protagonista amb l’’espectacle “Puro Jerez” amb figures del gènere com Manuel Parrilla, Agujetas Chico i Piraña.

La programació mantindrà l’impuls del swing ballable amb concerts en directe, el primer d’’ells amb la banda Swing Out!, així com cursos de formació tots els dimecres, i de forma intermitent preferentment el diumenge, la Nova Jazz Cava acollirà el Cicle de Música Moderna organitzat per l’Ajuntament de Terrassa.

In : Música

Related Articles

Deixa un comentari