Musicòpates posa a disposició els seus medis de producció

No Comment
Captura de pantalla del vídeo editat per Misicòpates amb Manu Chao Captura de pantalla del vídeo editat per Misicòpates amb Manu Chao

Redacció

Durant aquest confinament han estat un munt els cantants i grups musicals que, amb mitjans més o menys casolans, han publicat a les xarxes el fruit del seu treball a fi i efecte de fer-nos una mica més amena i agradable la reclusió. Els més avesats tecnològicament parlant han pogut elaborar cançons ben produïdes, però el cert és que la majoria s’han limitat a fer acústics: és a dir, a rascar la guitarra i a cantar sense cap mena d’artifici. A pèl, vaja.

Amb el propòsit de posar el seu granet de sorra a l’activitat musical generada a les xarxes, un grup de la ciutat (els Musicòpates) han decidit oferir els seus medis de producció casolans per afegir instrumentació i veus a alguns d’aquests artistes. És el cas de la cantant neerlandesa Glennis Grace, del cantautor Ricardo Marín i del gran Manu Chao. Tres bons exemples de generositat i empatia musical que han permès als Musicòpates “guarnir” amb molt respecte i moderació unes cançons que ja de per sí brillaven amb llum pròpia i de gaudir, alhora, d’una experiència molt gratificant amb músics de qualitat contrastada.

Com a mostra de l’experiment, l’enllaç de l’última col·laboració entre els Musicòpates i un artista que, en aquest cas, no necessita presentació: Manu Chao, amb un fragment de Mala Vida (Coronarictus Smily Killer Sessions nº 19), cedit per l’autor desinteressadament a Musicòpates Produccions per afegir-li instrumentació i veus. Veu i Guitarra: Manu Chao; teclats i sàmplers: Toni Solé; baix i mescles: Pepe Gámez; percussió: Antonio Sánchez “Pelagrillos”, i cors: Xavi J. Prunera.

Llicència de Creative Commons
La responsabilitat dels escrits dels periodistes i col·laboradors recau en el seus autors. Malarrassa no comparteix per força les opinions reflectides en els textos publicats.
Butlletí Malarrassa
Subscriu-te al nostre butlletí setmanal. Les notícies més destacades que has de llegir