“Nit de bruixes”, la festa de la castanyada a l’Ateneu Candela

No Comment
Cartell de la "Nit de Bruixes" 2014 Cartell de la “Nit de Bruixes” 2014

El proper divendres, 31 d’octubre (22:30h, Ateneu Candela) tindrà lloc l’estrena de la Nit de Bruixes, un esdeveniment que s’inicia a la màgica nit de la castanyada d’enguany i que vol recordar els fets que tingueren lloc el 27 d’octubre de 1619 a l’Ègara.

Es tracta d’una festa de castanyada en la que, a través d’espectacles performàtics teatrals i circenses, s’explicarà la història de Margarida Tafanera, Joana Savina, Micaela Casanovas, Eulàlia Totxa i Guillermina Font. Cinc dones terrassenques que van ser acusades de bruixeria, empresonades i sotmeses a tortura al Castell de Terrassa i a la Torre del Palau a l’espera d’un judici civil. Finalment, van ser penjades a la Pedra Blanca molt a prop del pont de les Eimerigues.

L’ambientació, les actuacions teatrals i les acrobàcies aniran a càrrec de Kaòtik Teatre amb la col•laboració de Tub d’Assaig 7.70, amb Berta Serrat, Júlia Abelló, Trini Soler, Paula Guardiola, Sole Cabello, Marion Alberich, Roser Mur i Raquel Lores, sota la direcció de Pau Gómez i la música de DJ Àlex Marteen (Monsieur Cactus).

Tot i que aquest any s’estrena l’espectacle a l’Ateneu Candela, es pretén ampliar a altres espais de la ciutat i celebrar aquesta festa de la castanyada tan especial anualment.

Related Articles

Deixa un comentari