Nou curs i nou Full informatiu del Centre Excursionista

No Comment

Curs-excursionismeDSC_0390IDEl Centre Excursionista de Terrassa publica ara el full informatiu de setembre-octubre. És el primer d’una nova etapa en la política de comunicació de l’entitat. 8 pàgines carregades de propostes per a totes les edats, interessos, aptituds i destresa. No deixeu de donar una ullada.

Destaquem:

Diada de germanor

Diumenge, 16 d’octubre

Com cada any, en acabar les vacances, tenim la necessitat de trobar-nos al voltant d’una taula o fent les activitats pròpies de la nostra entitat.

Ens trobarem en alguna casa del Parc Natural i, a més d’un bon dinar, per a qui ho desitgi, ens hi esperen:

• Una bona caminada

• Un recorregut naturalista

• Activitats de fotografia

• Una ruta amb bicicleta de muntanya

• La possibilitat d’explorar un avenc

• Una escalada

• Una gimcana de muntanya

• Música i ball

Curs d’excursionisme per a adults

Del 22 de setembre al 28 de maig

Des de fa més de 40 anys, al CET, hem organitzat cursos d’excursionisme per a infants i joves, però… i els que no

vam tenir l’oportunitat de fer-ho quan érem joves? Ara podem iniciar-nos en els esports de muntanya amb

aquest nou curs d’excursionisme orientat als adults.

Bloc A: meteorologia, primers auxilis, nutrició, senderisme, fotografia, marxa nòrdica, coneixement

corporal i prevenció

Bloc B: nusos, raquetes, seguretat en allaus, alpinisme, corredors de neu, escalada en gel, esquí, esquí de

muntanya, vies ferrades, escalada, espeleologia, barrancs

No vols fer-ho tot? Cap problema! Tria el que t’interessi Activittats per infants i joves, activitats extraescolars els dimecres, senderisme totes les edats: alta muntanya, espeleologia, esquí, marxa nòrdina; fotografia, ciències naturals i altres.

Llegiu, íntegre, la presentació del mateix, a càrrec de l’Eva Cervelló, presidenta del CET. Per a més informació, podeu baixar en PDF el ElFull2016-09-10electrònic i accedir a la web de l’entitat: http://ce-terrassa.cat/:

EL FULL

Diuen que en el pot petit hi ha la bona confitura, es parla del plaer de les petites coses, “lo bueno si breve dos veces bueno”, com més petit més eixerit….En fi, trobem moltes referències a les coses, fets o fins i tot persones petites, que fan elogi dels seus avantatges!

Seguint aquesta tendència i reivindicant una filosofia d’economia més sostenible, menys consumista i que afavoreix el medi ambient, hem decidit, amb el suport de tots els vocals, transformar “el Butlletí” en “el Full”. Una versió reduïda però no per això menys atractiva i molt més pràctica i funcional del recull d’activitats de la nostra entitat. Una versió que convida a la participació i a la recerca de més informació al web que paral·lelament també s’està actualitzant per trobar tot allò que busquem i ens agradaria saber d’una manera fàcil, ràpida i atractiva. Estic convençuda que serà un encert! Sé que us agradarà aquest canvi.

Tot i que sóc conscient que tot canvi requereix un procés d’adaptació. Però la gent de muntanya som uns especialistes en això d’adaptar-nos! Ho hem de fer per superar els obstacles que la natura ens ofereix. En sabem i força! És un dels nostres valors! Gràcies per la confiança! No us volem decebre. Comprovareu que totes les activitats estan classificades per seccions, nivells i dates. Busqueu-les com més us convinguin i a gaudir-ne!!!

Eva Cervelló Presidenta

Related Articles

Deixa un comentari