Objectiu Re-Read Terrassa: “passar una bona estona enmig de llibres”

No Comment
Concert de jazz al pati de Re-read Terrassa. Foto: PV Concert de jazz al pati de Re-read Terrassa. Foto: PV

El proppassat dissabte, 18 d’abril, la llibreria Re-read de llibres de segona mà va iniciar un cicle d’activitats culturals paral·leles a la llibreria. Amb la clara voluntat de convertir l’espai en una llibreria poc convencional, en Pere Roca, organitzador de la primera temporada d’activitats i co-propietari de Re-Read Terrassa ens explica: «Volem obrir l’espai al moviment associatiu de la ciutat. El nostre objectiu és que tant col·lectius com associacions, lectors i ciutadans sàpiguen que poden fer un ús de l’espai; que no es tracta d’una llibreria convencional sinó quelcom més. La idea és que sigui un lloc d’ús públic on la gent vingui a passar una bona estona en un ambient diferent enmig de llibres».

El jazz va ser l’encarregat d’inaugurar aquesta temporada d’activitats. I ho va fer en el privilegiat espai del pati interior a mans dels internacionalment coneguts Jaume Vilaseca al piano, Dick Them al contrabaix, Gustavo Them a la guitarra i Iola Janssen a la veu que van oferir un repertori de fussion jazz al públic assistent, un jazz d’arrel amb nous ritmes i melodies properes al flamenc i a ritmes llatins.

Cada mes tindrà lloc una nova proposta en les que ja preveuen concerts, recitals de poesia, conta-contes o exposicions d’art.

«estem oberts a les diferents propostes de la gent», remarca en Pere Roca.

Re-Read Terrassa és, doncs, una iniciativa particular de Pere Roca i Sergi Navarro amb vocació de servei públic.«

Related Articles

Deixa un comentari