Òmnium i BCT presenten els autors terrassencs d’aquest últim any

No Comment

Demà 20 d’abril a les 19 h es presenten, com cada any, les novetats editorials en català que escriuen els autors de la nostra ciutat a la Biblioteca Central de Terrassa.

Els llibres presentats són els editats entre el Sant Jordi del 2017 i el Sant Jordi d’enguany, un any farcit d’una cinquantena de publicacions de diversos autors de Terrassa. A la presentació hi assistiran una vintena d’aquests autors, que presentaran les seves darreres obres. Entre ells hi ha Xavi Coral, Montserrat Espallargas, Pep Puig, Toni Duró, Anna Carreras, Josep Maria Marbà, Esther Vives, Pere Colomer, Antoni Comellas, Ana Fernández, Gemma Freixas, Tessa Julià, Domènec Jofresa, Antoni López, Antoni Prunés, Francisco Zaragoza, Anna Carpena, Eloi Falguera, Salvador Comelles i Àngel Manuel Hernández.

L’acte, organitzat per Òmnium Terrassa i la Biblioteca Central de Terrassa, seguirà el format de la passada edició i comptarà amb les actuacions musicals dels alumnes de l’Escola de Música de Terrassa (ESMUT) i en finalitzar es podrà gaudir d’una copa cava i pastes.

Related Articles

Deixa un comentari

Cicle de debats ‘El futur que volem/2’. Del 22 d’octubre al 26 de novembre