Patty Lodeiro & The Gaffer’s actuaran a Terrassa

No Comment

Foto1_Patty Lodeiro

Aquest proper dijous 19 de novembre (22:30h, Cafè-bar Amics de les Arts) podrem gaudir d’un nou concert de música en viu amb la cantautora Patty Lodeiro a la guitarra acústica i veu, acompanyada per Nil Sichau al baix i Aitor Anguil a la percussió, ambdós membres de The Gaffer’s.

El projecte d’aquesta cantautora va néixer a finals de 2011 amb ” Back to Grass” en el que sis temes parlen de la recerca del “Jo” més íntim, de la superació personal combinant cançons melòdiques i espirituals amb himnes d’alegria. Actualment, després d’unir-se a The Gaffer’s, la seva música es defineix com a pop-rock amb reminiscències del brit-pop que es combina amb sonoritats més experimentals que parlen del riu, del mar, de la muntanya, del bosc…de l’art de la natura. La mescla de sons, textures i melodies en anglès pretenen entendre la part més profunda de l’ésser humà.

Patty Lodeiro_Behind the wire

Acualment, Patty Lodeiro està presentant el seu primer treball discogràfic sota el títol de “Behind the Wire“, del que podrem gaudir-ne en directe gràcies als concerts en viu i amb el format taquilla inversa.

Us deixem un vídeoclip d’aquest àlbum per descobrir-la:

 

Related Articles

Deixa un comentari