Perifèric Poetry Terrassa

No Comment

perifèric_poetry_terrassaArriba a Terrassa PERIFÈRIC POETRY una iniciativa que va néixer a la ciutat de Sant Boi el maig del 2013, impulsada per Cysko Muñoz i Marta Guijarro, amb la intenció de crear un espai  dedicat a la  poesia escènica i amb micro obert  a fi de que la gent de les poblacions de la perifèria de Barcelona pogués accedir a propostes molt interessants que ja s’estaven fent a la ciutat de Barcelona. Al cap de pocs mesos de funcionar a Sant Boi, es van incorporar Badalona i Mataró tot generant una xarxa de Perifèrics, fet que propicia l’expansió de les sinèrgies i una   repercussió més gran. Avui, 12 de febrer a les 20h, a la Nova Jazz Cava, tindrà lloc el primer Perifèric Poetry Terrassa  amb l’actuació del poeta barceloní Dante Alarido, un poeta que cavalca entre la ciència i l’art performàntic.

Les sessions de Perifèric Poetry estan estructurades en dues parts. A la primera, un poeta convidat presenta la seva obra durant uns 20-30 minuts i, a la segona, les mateixes persones que assisteixen a l’acte poden intervenir i expressar-se públicament des de l’escenari.

Aquests tipus d’actes funciona pel sistema de guixeta inversa, els assistents paguen a la sortida segons el seu grau de satisfacció i la seva capacitat econòmica.

Deixa un comentari