Pikara, el periodisme feminista més jove a través del món digital

No Comment

pikara_1Avui dimarts, 10 de març (19:30h, Ateneu Candela) la llibreria Synusia i La Guerrilla dels cossos continuen la seva lluita contra l’heteropatriarcat tot convidant-nos a la presentació de la Revista Pikara per part de June Fernández, intregrant del grup editorial.

Pikara es tracta d’una revista online que, tal i com suggereix el nom, és un cluc d’ull a la feminitat subversiva. La seva tasca és transmetre un feminisme jove, fresc, transgressor, feliç, allunyat de l’estereotip de les lluitadores a favor del dret de les dones. La proposta més professional de Pikara és un periodisme de qualitat, amb perspectiva de gènere, crític i amb compromís social optimista. Per tal d’aconseguir aquesta fita, segueixen un estil i format dinàmic i fresc que convida a contruir un espai propi. Per això, publiquen una edició anual en paper que complementa la revista digital.

Pikara es va fundar el 2010 per les periodistes June Fernández, Lucía Martínez Odriozola, Itziar Abad i Maite Asensio Lozano, totes elles del País Vasc. Tenien molt clar que volien ser un espai de trobada per a totes aquelles persones que creuen en la igualtat de drets basada en el respecte de la igualtat.

In : Cultura

Related Articles

Deixa un comentari