Lliurament del premis «Agustí Bartra. El somriure del gat» de 2015

No Comment

Somriure 2

 

 

Aquest passat dilluns 11 de maig es van entregar a la Biblioteca Central de Terrassa els premis literaris «Agustí Bartra. El somriure del gat», per a alumnes del segon cicle d’ESO i Batxillerat, convocats pel Grup Literari d’Amics de les Arts, el Grup de Didàctica de la Llengua Catalana i Literatura, l’Associació de Mestres Alexandre Galí i els Ajuntaments de Matadepera, Viladecavalls i Terrassa. Enguany, en aquesta setena convocatòria, han participat uns 167 alumnes de nou centres diferents.

Va obrir l’acte La Coral de Secundària de l’Escola El Cim i, al acabar la seva intervenció, Jordi Badiella —secretari sense vot del jurat format per Jaume Aulet, Jaume Closa, Jordi F. Fernández i Oriol González— va llegir l’acta i els diversos finalistes van recollir els diplomes corresponents (a la fotografia inferior, alguns dels finalistes i una de les guanyadores). A continuació es van conèixer el nom de les obres guanyadores i el dels seus autors: el premi de narrativa d’ESO va ser concedit a “El costat més animal d’En Gregor Samsa” de Victòria Estapé (Escola El Cim), i el de poesia a “Interessats” de Pola Guia (INS Matadepera); el premi de narrativa de Batxillerat li va correspondre a “En blanc” d’Oriol de Dios Miranda (INS Montserrat Roig), mentre que el de poesia va ser per “Elegia Truncada” d’Enric Ramírez (Escola Petit Estel – La Nova). Les obres guanyadores van ser llegides pels actors Anna Massallé i Toni Garrich.

Va cloure l’acte a regidora d’ensenyament a l’Ajuntament de Terrassa, Elena Dinarès (a la fotografia superior, junt a representants d’altres de les entitats convocants), que va assenyalar la importància de premis com aquests per aconseguir que els alumnes s’acostin de bon grat a la literatura.

http://en.calameo.com/read/000102205b95c750c53ea

 

Somriure

In : Premis

Deixa un comentari