Presentació de La Guerrilla dels cossos a l’Ateneu Candela

No Comment

laguerrilladelscossos_cartellEl proper dissabte, 17 de gener (18:00h, Ateneu Candela) el col·lectiu La Guerrilla dels Cossos organitza la Festa Guerrillera, una presentació formal però amb un to festiu d’aquest grup i les diferents campanyes que duen a terme a la ciutat de Terrassa.

La vetllada començarà pels més menuts amb els Contes de Tots els Colors de la Crisspeta, una contacontes que compartirà aquella literatura infantil sense parar esment a la distinció de gènere, d’orientació sexual, de classe social o nació. Més tard, podrem involucrar-nos en els diversos espais participatius i debats oberts organitzats per tal de fer difusió de les campanyes,  així com tallers en els que els ordinadors, els esprais i el vídeo tindran un paper rellevant. Finalment, després d’un pica-pica per calmar una mica la gana, es podrà gaudir del concert doble amb les This is Riot i Las Primas de Maryjane.

La Guerrilla dels cossos és un col·lectiu plural de dones, tot i que està obert a tothom, nascut ara fa un any a l’Ateneu Candela amb el clar propòsit de formar-se, investigar i lluitar per desobeir l’heteropatriarcat a través de la pròpia deconstrucció i reconstrucció d’una forma més lliure. Treballen per aconseguir la lliure expressió i moviment dels cossos, a través d’accions creatives que permetin trobar noves estratègies de denúncia i sensibilització.

El seu objectiu és el de crear xarxa amb la resta de col·lectius del Vallès amb propòsits semblants, enfocar les vies de lluita des d’una perspectiva diferent -més integradora i àmplia, on qualsevol grup o individu, per les causes que siguin, pugui sentir-s’hi identificat- i crear, pas a pas, nous espais de trobada cada cop més grans i més oberts a tothom.

Related Articles

Deixa un comentari