Presentació de la programació municipal d’arts escèniques setembre-desembre del 2019

No Comment
Rosa Boladeras (centre), entre Gabriel Sicilia i de Ricard Torrens. Foto: Ajt Trs.

La regidora de Cultura, Rosa Boladeras, ha ofert aquest migdia una roda de premsa de presentació de la programació estable municipal d’arts escèniques a Terrassa de setembre a desembre del 2019. L’acte ha tingut lloc a la Sala Cúpula del Teatre Principal i hi han participat també el tècnic d’Arts Escèniques del CAET – Centre d’Arts Escèniques de Terrassa, Gabriel Sicilia; i de Ricard Torrens, representant de la Xarxa d’Espectacles Infantil i Juvenil de Terrassa. La roda de premsa ha comptat amb un vídeo de presentació de la nova temporada i amb la participació de la pallassa Pepa Plana, que ha presentat l’espectacle Veus que no veus, que es representarà el 30 de novembre al Teatre Alegria, i de la directora de l’espectacle A.K.A (Also Known As), Montse Rodríguez, que es podrà veure el 23 de novembre al Teatre Alegria.

Un total de 14 propostes escèniques (3 de les quals incloses dins la programació del festival TNT i 5 de les quals espectacles familiars) configuren la nova temporada del CAET – Centre d’Arts Escèniques de Terrassa.

Entre els noms que es podran veure sobre l’escenari dels teatres municipals de Terrassa trobem Ramon Madaula, Emma Vilarasau, Míriam Iscla, Elisabet Casanovas, Albert Salazar, Marta Marco, Ernest Villegas i Pepa Plana, entre d’altres.

La programació comprèn tres espectacles inclosos dins la programació del TNT, entre els quals dues estrenes a l’Estat (Germinal, Gentry i Par les temps qui courent…). També es podran veure èxits de crítica i públic com La tendresa i La reina de la bellesa de Leenane; A.K.A. (Also Known As) i tres obres que s’estrenaran durant aquest estiu al GREC: Casa de nines, 20 anys després; Abans que es faci fosc i Veus que no veus.

El CAET segueix apostant per incrementar l’accessibilitat als seus teatres i aquesta temporada l’obra Casa de nines, 20 anys després comptarà també amb audiodescripció i subttitulació.

El primer semestre de la temporada d’arts escèniques (de gener a juny) va obtenir un percentatge d’ocupació al Teatre Principal del 82,13% (4 punts per sobre del registrat el primer semestre de l’any 2018). Al Teatre Alegria, la mitjana d’ocupació va arribar al 76,60% (1 punt per sobre de la registrada el primer semestre del 2018).

Related Articles

Deixa un comentari