Primer castell de vuit dels Castellers de Terrassa a Ca n’Aurell

No Comment

 

El 4d8 dels Castellers de Terrassa a la plaça del Progrés. Foto CdTEl passat diumenge els Castellers de Terrassa van actuar en motiu de la Festa Major de Ca n’Aurell, barri on es troba situat el local de la colla i amb el qual hi participen activament en diferents actes durant tot l’any.

La cita estava marcada en vermell en el calendari dels blau turquesa i no van decepcionar. Ja a la primera ronda, els del carrer Pasteur van descarregar el set de set, el primer de la temporada que tot i pujar un xic remenat es va descarregar amb total solvència. La cosa anava d’estrenes i és que a la segona ronda els Castellers van descarregar el primer castell de vuit de la temporada. El quatre de vuit, també anomenat “carro gros” va pujar amb la tranquilitat d’aquells castells que tenen la feina feta a l’assaig. Excel·lent treball a nivell de troncs, canalla i pinyes que no van deixar bellugar l’estructura més del necessari, només a la sortida dels dosos el castell va tenir aquell punt de moviment que tenen els primers grans castells de l’any. Per a tancar la seva actuació els Castellers de Terrassa van descarregar el cinquè dos de set de l’any i dos pilars de cinc.

Josep Francesc Cortès, cap de colla dels Castellers, fa la següent valoració: “Portem varis dies dient-ho, el treball a l’assaig és el correcte i només ens calien aquelles quatre mans que ens permetin posar una mica més de pes a dalt. Molt contents per l’estrena del quatre però sobretot posem en gran valor la feina amb el set de set, un castell ample que ens permet treballar més de gent a tots els nivells, fet que ens ajudarà a estar preparats per a totes les actuacions.”

Els Castellers d’Esparreguera per la seva banda van descarregar el tres de set, el quatre de set, el cinc de sis i dos pilars de quatre. Els Tirallongues de Manresa van descarregar el tres de set, el quatre de set, el quatre de sis amb el pilar, el pilar de cinc i dos pilars de quatre. I els Castellers de Badalona, últims en ordre d’actuació van descarregar el tres de set, el quatre de set, després d’un primer intent desmuntat, el quatre de sis amb el pilar, el pilar de cinc i dos pilars de quatre, un d’ells aixecat per sota.

Resum actuació:

Castellers de Terrassa: 7d7,4d8,2d7,2pd5

Castellers d’Esparreguera: 3d7,4d7,5d6,pd5,2pd4

Tirallongues de Manresa: 3d7,4d7,4d6a,pd5,2pd4

Castellers de Badalona: 3d7,id4d7,4d7,4d6a,pd5,2pdd4

Prova de dos de vuit amb folre

Al acabar l’actuació els Castellers de Terrassa, van realitzar una prova de dos de vuit amb folre fins a quints. Conscients de que queda poc menys d’un mes per la gran cita, els blau turquesa no volen deixar res al fons de l’armari i treballaran de valent aquests assajos per a dur-hi els màxims castells.

 

Related Articles

Deixa un comentari