Procés participatiu, escollir tres grups per obrir les nits del Jove 2017 a la Festa Major

No Comment

concurs grups localsEl Consell de Joves de Terrassa convoca un concurs públic per escollir els 3 grups locals que obriran el Jove 2017 (30 juny, 1 i 2 de juliol) en l’escenari de la festa

El passat 7 d’abril el Consell de Joves va obrir el període de recepció de propostes de grups musicals local per seran cap de cartell a l’espai Jove de la festa major d’enguany. Es podran enviar noms fins el dia 3 de maig, a l’adreça de correu electrònic del propi Consell (Terrassa@clj.cat). La selecció, així doncs, és només dels grups que obriran la programació en cada una de les tres nits de festa Jove 2017.

botomalarrassa

Finalitzat aquest període, s’obrirà un procés participatiu a través del perfil de facebook del Consell de Joves de Terrassa, on quedarà oberta i accessible per a tothom la votació dels grups proposats.

Igual que en edicions anteriors d’El Jove, les nits seran tematitzades i, per tant, hi haurà 3 votacions diferents, per escollir els grups d’acord amb l’estil de música. Des del Consell demanen, per tant, que a l’hora d’enviar la proposta de noms s’especifiqui l’estil del grup en qüestió.

Els grups guanyadors, a més de poder tocar en un gran escenari i amb un equip de so de molt bona qualitat, rebran un suport econòmic de 150€.

Related Articles

Deixa un comentari