Protagonistes Nosaltres! estrena l’obra “Oh lalà! C’est magnifique!” al Centre Cultural

No Comment

La companyia de teatre i música de Fupar presenta el seu nou espectacle, una comèdia sobre el desig i la passió per l’espectacle. Les entrades es poden reservar per telèfon o presencialment a Fupar i es recolliran el mateix diumenge dia 16 a les 11 del matí, una hora abans que comenci l’espectacle. Són gratuïtes i es podrà fer una donació voluntària en el moment de la recollida.

La Clotilda és una jove de bona família que vol ser artista, però el seu pare, en Pantalone, té uns altres plans de futur per ella: vol casar-la amb un jove Capità que podria mantenir la fortuna de la família. Quan ho sap, la Clotilda fuig a París amb una companyia d’espectacles que porta per nom “Oh lalà”, s’enamora del seu protagonista i està disposada a convertir-se en una gran artista al seu costat. Les coses, però, no seran tan fàcils com ella s’havia imaginat: el món de l’espectacle és molt dur i Clotilda haurà de treballar de valent per arribar a ser una estrella. Mentrestant, el seu pare Pantalone i el Capità viatjaran cap a París per trobar-la i fer-la tornar. Un seguit d’embolics entre aquests protagonistes ens portaran fins al cor de les companyies d’espectacles i al fons de les passions humanes. Durant una hora, Protagonistes Nosaltres! Presentarà aquesta comèdia que gira al voltant del desig i la passió per l’espectacle amb escenes musicals en directe i coreografies i escenes teatrals que permetran l’expressió artística de tots els membres de la companyia.

A l’espectacle hi participen 13 persones vinculades a Fupar i 7 persones voluntàries que formen part del projecte. El passat mes de juny es va poder veure un petit tast de l’obra a la 4a edició de L’Altre Festival de l’Hospitalet de Llobregat. Alguns dels objectius principals d’aquest projecte i d’aquesta funció són: afavorir la capacitat d’expressió i la investigació sobre la creativitat personal de cadascun dels membres de la companyia i aprofundir en l’autoestima personal a través del reconeixement directe del públic.

La companyia Protagonistes Nosaltres! de Fupar té 44 anys d’història. El seu objectiu és buscar la creació artística i la inclusió de les persones amb discapacitat intel·lectual a través de la vinculació amb els aspectes terapèutics del teatre, la dansa i la música. Fins ara, el grup ha fet un total de 320 actuacions en diferents punts d’Espanya, Andorra i França. El col·lectiu està format per persones amb i sense discapacitat intel·lectual i fomenta un teatre inclusiu que permet la interrelació de totes les persones que en formen part.

Related Articles

Deixa un comentari