“Proyecto Amor” : teatre social per a una transformació global, positiva i justa.

No Comment

El proper dissabte 4 de febrer el teatre social arriba a l’Ateneu Candela amb una doble activitat organitzada conjuntament per la llibreria Synusia i la productora artística L’Embarral.

L’activitat començarà a les 19:00h amb l’obra de teatre gestual “Proyecto amor”. Creada e interpretada per Patricia Trujillo i Piermario Salerno, la representació partirà de la pregunta “Què és per tu l’amor” per anar teixint, des d’aquí, una sèrie de reflexions sobre “els nostres desitjos i les nostres ferides” i, en definitiva, tot aquest “festival de bogeria, fam i sexe” inherent a l’amor.

La segona part de l’activitat començarà a les 20:15h amb la presentació de “Actuando en el templo de Vesta. Teatro social. Teatro de lxs oprimidxs“. Partint del llibre, la seva autora Patricia Trujillo parlarà de la pràctica del teatre social situant-se en el convenciment “que el teatre social ofereix recursos reals per a una transformació global, positiva i justa”. A més a més, Patricia Trujillo, que defensa la bellesa com a forma d’acció política, ens oferirà la seva visió sobre els punts de trobada entre creació escènica i investigació social, tot des de la seva mirada feminista i des de l’enfocament de la investigació participativa.

Imatge de l'obra de teatre gestual "Proyecto amor"
Imatge de l’obra de teatre gestual “Proyecto amor”

Related Articles

Deixa un comentari