Torna aquest cap de setmana la Qlectiva d’art sonor a l’espai del Corralito

No Comment

El Corralito, comunitat de creació artística i cultural autogestionada per joves creadores, inaugura aquest dissabte 29 i diumenge 30 de maig la QLECTIVA XVIII – Art Sonor, al seu espai del carrer Sant Leopold, 63.

Aquesta edició vol posar de manifest una pràctica emergent en el panorama artístic: la consolidació de la pràctica artística en l’àmbit domèstic, concretament en relació amb el so i la música. A causa de la crisi generada per la covid-19, moltes artistes s’han trobat realitzant les seves creacions en l’àmbit domèstic i aquesta edició vol donar sortida a totes aquestes creacions.

En aquesta exposició 10 artistes diferents presenten instal·lacions sonores i actuacions en directe. Tracten temes que van desde la narrativa, el relat personal, el desconegut, la percepció i la fantasia. Les instal·lacions estaran obertes al públic el dissabte 29 de maig de 16:00h a 19:00h i el diumenge 30 de maig de 11 a 12:30h.

Les actuacions en directe són dissabte de 19:00h a 21:00h i diumenge de 12:30 a 14:30h. Per assistir a les actuacions cal adquirir una entrada per a cadascun dels dos dies. 

Aforament limitat. Reserva d’entrades: dissabte (entrades exhaurides) i diumenge.

cartell colectiva_dissabte

Cartell Diumenge_Qlectiva18

Related Articles

Deixa un comentari