Ran Ran Ran, la primera de les propostes que actuarà al Cafè-bar d’Amics

No Comment

ranranran2

Avui, 24 de setembre (22:30h, Cafè-bar d’Amics de les Arts) s’inicia el nou cicle de concerts mensuals en un format reduït i amb la fórmula de la taquilla inversa. Ran Ran Ran és la primera proposta, un duet format pels terrassencs Ferran Baucells,  a la guitarra, ipad i veu i Jordi Farreras a la percussió que, després de tres anys sense actuar a la seva ciutat natal, tornen amb un neo-folk amb tocs tecnològics, un to introspectiu i un gust quasi artesà de fer cançons. 

La seva primera gravació, ‘Més Brots‘ (Hi Jauh USB?, 2013) segueix el rastre d’un oblidat llibre de poemes del segle XIX, ‘Brots’ de Josep Baucells. Amb una acurada combinació de temàtiques i sonoritats, ‘Més Brots’ esdevé un disc de debut reposat que combina els dos períodes de temps, l’antic ‘Brots’ i l’actual ‘Més Brots’ que queda ben reflectit tant en les lletres com en uns arranjaments dels que també participà l’Albert Espuña (Gúdar), productor del disc.

Poc temps després, el tema inèdit ‘L’endemà’ va aparèixer al recopilatori de bandes barcelonines ‘Mar y Montaña’ (LaFonoteca Barcelona, Shook Down, 2014), inspirat també en un poema de Josep Baucells ‘Els Segadors de la Gorga’.

Després de participar a la banda sonora del documental ‘This is the unfinished story of The Missing Leech’ amb una versió del tema ‘Vora el foc’ i amb un any i mig de concerts passant pel BIS Festival, Hi Jauh o Micro-Clima Sound, entre altres, al setembre de 2014 van entrar a l’estudi Can Sons per gravar la continuació de ‘Més Brots’ juntament a Arnau Vallvé de la formació Manel. ‘Tot OK STOP‘, un títol que remet a un telegrama, aplega unes cançons que s’han anat polint en directe tot reforçant aquesta voluntat anacrònica, de fora de temps.

Al juny d’aquest any, i amb col·laboració de la botiga de discos Ultra-Local Records, publiquen el cassette ‘L’encyclopèdie‘ (ULR#07) amb rareses i versions de temes ja publicats.

Us deixem un petit tastet del que passarà aquesta nit:

Related Articles

Deixa un comentari