«Salvador Alavedra, música i traç», conferència d’Ana Fernández Álvarez, el 8 de juliol al Centre Cultural

No Comment

AlavedraAna Fernández Álvarez, doctora en Història de l’Art, impartirà aquest dimecres 8 de juliol, al Centre Cultural, la conferència «Salvador Alavedra. música i traç» sobre l’obra plàstica de Salvador Alavedra en el marc de l’exposició Salvador Alavedra. El dibuix i la música que presenta una selecció dels dibuixos, amb diferents formats i tècniques, fets en viu a músics en plena actuació.

Salvador Alavedra, nascut el 1919, ex-president d’Amics de les Arts i Joventuts Musicals, a més d’artista plàstic, és autor de diversos llibres com 26 plafons de ceramica catalana, Vuit diàlegs a la vora del mar,  El retaule barroc de Joan Monpeo, a Terrassa, Les ares d’altar de Sant Pere de Terrassa-Egara i Cartes a Anna.

Ana Fernández Álvarez és professora d’Història, d’Art, de Cinema, de Literatura i de Filosofia, al Centre d’Estudis Secundaris Escoles Pies de Terrassa, ponent a l’Aula d´Extensió Universitària de Sabadell, per a la Gent Gran, membre de la Societat Catalana de Comunicació de l’Institut d’Estudis Catalans, membre vitalícia de la Fundació Amics de les Arts i de les Lletres de Sabadell i membre del Consell de Redacció de la revista Terme, del Centre d’Estudis Històrics de Terrassa, entre molts altres càrrecs i responsabilitats.

SA

Deixa un comentari