S’estrena als Amics de les Arts un nou laboratori on fer revelat de fotos

No Comment
Inauguració del laboratori fotogràfic dels Amics de les Arts (carrer Teatre, 2), el passat dissabte 20 d’octubre.


Un nombrós grup de persones interessades en el món de la fotografia va acudir el passat dissabte als Amics de les Arts a la inauguració d’un nou laboratori on revelar analògicament imatges, el qual serà obert a qui vulgui revelar les seves pròpies fotos. El nou espai, que vol recuperar la tradició de com s’havia revelat sempre, “amb les tècniques antigues”, es pot trobar al segon pis de l’entitat d’Amics de les Arts.«Amb una petita inversió econòmica i el voluntarisme de socis, ara tenim aquest laboratori que obrim a la ciutat», manifestà Jordi Chueca, president de l’entitat, qui expressà sentir «molta satisfacció per aquest nou espai». Amb aquest nou laboratori, que ve a substituir un d’anterior, el qual ja havia quedat obsolet i sense fer-se’n ús, des de l’entitat es pretén ara dur a terme tallers i seminaris «al voltant de l’art del revelatge».

El fotògraf David Millán, de la Vocalia de Fotografia de l’entitat i un dels artífexs que ha fet possible l’espai, destacà la importància concedida al laboratori: «des d’ara els Amics disposa d’una eina pensem que molt important per a la ciutat». El laboratori s’ha pogut habilitar gràcies també al mobiliari cedit pels laboratoris Kern Pharma S.L. Ara, amb la presència de tres màquines ampliadores, es podran fer cursets per a fins a cinc talleristes.

«Volem evolucionar cap a les tècniques antigues, per això oferim l’espai a tothom qui tingui inquietuds en el món de la fotografia», afirmà Millán. De fet, la Vocalia dels Amics col·labora amb altres actors de la ciutat, com el Foto-Club Terrassa, el grup fotogràfic del Centre Excursionista, el laboratori de la Casa Baumann, i l’estudi Tigomigo. «Terrassa havia estat una ciutat fotogràfica, i amb la xarxa que fem amb aquestes entitats, volem tornar a potenciar precisament això», assenyalà en David,

Per utilitzar aquest laboratori, s’ha establert que per als socis de l’entitat, l’accés sigui lliure i gratuït. Per als no socis, s’ha fixat en 5 euros la sessió amb espai compartit, i 20 euros en cas que l’ús de l’espai sigui exclusiu, i en un horari comprès entre les 17 i les 21 hores, de dilluns a diumenge.

Qualsevol qui estigui interessat a fer servir aquest nou laboratori de revelatge de fotos, pot contactar a través del correu electrònic laboramicsdelesarts2018@gmail.com.

Miquel Gordillo

Related Articles

Deixa un comentari