Subhasta benèfica d’obres d’art a l’Estudi Tigomigo

No Comment

La subhasta tindrà lloc a l’Estudi Tigomigo, aquest divendres 27 de maig a les 19h.

Amb aquesta subhasta finalitza l’exposició DA DÀ, en la que han participat trenta artistes amb obres d’inspiració dadaista.


El divendres 27 de maig finalitza l’exposició DA DÀ a l’Estudi Tigomigo amb una subhasta pública de totes les obres d’art creades expressament per a la mostra.

Fotografies, collages, escultures i pintures sortiran a la venda i tots els beneficis es destinaran a l’associació La Medusa, per operar a nens i adults al Senegal. La subhasta començarà a les 19h. i està oberta a tots els públics. S’hi podran trobar peces a partir de 30 euros.

Trenta artistes reviuen l’esperit Dadà

Trenta artistes han participat en aquesta exposició creant una obra expressament per a la mostra. No només han participat reconeguts artistes egarencs, com Moreno i Soria, Imanol Buisán, Santi Llorens, Momo, Juan Carlos Estudillo, David Contreras o Rat Soriano, sinó que també hi han col·laborats artistes de Barcelona i dels Estats Units.

La mostra es va inaugurar coincidint amb la Fira Modernista de Terrassa, el 7 de maig, en una vetllada amenitzada amb recitals poètics, concerts i performances.

La Medusa, més de 10 anys oferint serveis sanitaris a el Senegal

La Medusa és una associació de professionals de la sanitat (pediatres, infermers i infermeres) de l’Hospital General de Catalunya i Parc Taulí que fa més de deu anys que viatjant durant l’estiu al Senegal per a operar a nens i adults.

Més informació i obres subhastades a la web de l’Estudi Tigomigo.

ContrerasDavid David Contreras. 23x29cm. Obra emmarcada.

 

 

Llista completa de participants:

Els artistes que han participat en l’exposició DA DÀ són: Paula Belil, Oriol Brunet, Imanol Buisán, Paulo Alexandre Cacais, Mª Antonia Campins, Juan Cardosa, Celia Castillo, David Contreras, David Corral, el col·lectiu El salto de Mendieta, Juan Cardosa, Celia Castillo, Juan Carlos Estudillo, Mary Farrell, Josep González, Anni Holm, Eva Jolis, Santi Llorens, Concha López, Sílvia López, Bea Maldonado, MOMO, Moreno y Soria, Irene Pérez, Esther Ramón, Susana Requena, Albert Roca, Joan Ignasi Ros, Cristopher Smith i Rat Soriano.

Related Articles

Deixa un comentari