Terrassa Música Moderna ens acosta Dulce Pájara de Juventud + Jupiter Lion

No Comment

Avui dissabte, 28 de març (22:30h, Nova Jazz Cava) la música independent dels Dulce Pájara de Juventud i dels Jupiter Lion es farà amb l’escenari de la Nova Jazz Cava per transportar-nos al món de la psicodèlia.  Ambdues propostes emergents, emmarcades dins el Festival de Música Moderna de la ciutat, són d’allò més potents amb gran versatilitat expressiva.

Els quatre integrants de Dulce Pájara de Juventud, formació nascuda al cinturó del Baix Llobregat, ens acostaran el seu nou àlbum Triumph. Un treball arriscat i valent amb melodies que s’allarguen fins a l’infinit, i que presenten una gran exigència èpica que fa que, després d’escoltar-les, es fonguin els límits entre la bellesa, la foscor, l’amor i l’odi.

Els Jupiter Lion, lloats internacionalment per mitjans com The Guardian o Spin,  ens presentaran el seu segon treball Brighter. Considerat un dels millors discs del 2014,  el trio valencià fusiona psicodèlia i ritme; kraut rock i post punk; jazz i tecno; foc i aire; passat i futur. Les cançons progressen sempre en moviment, augmentant les cotes d’intensitat de manera magistral. Una perfecta combinació retrofuturista de psicodèlia, sons ambientals i ritmes treballats i hipnòtics. Amb un regust analògic es converteix en un deliri per als sentits.

 

 

Related Articles

Deixa un comentari