Terrassa Música Moderna es trasllada aquest cap de setmana al Faktoria i Jazz Cava

No Comment

El divendres 11 i dissabte 12 la programació del Terrassa Música Moderna es durà a terme a la Sala Fackotira amb les actuacions de Locoplaya i  Blaumut, i el diumenge 13 Cabaret Misêria actuarà al Jazz Cava.

Bejo, Don Patricio i Uge formen Locoplaya,  trio de rap canari

Locoplaya són tres nois i un ruc que molen molt. És un grup de rap canari que neix amb l’essència de l’estiu i fan música per vacil·lar. El 2014, Bejo, Don Patricio i Uge formen Locoplaya. Des de llavors no paren de fer música amb una actitud i estètica molt pròpia, molt de les illes. Una actitud que es reflecteix en les cançons: passota, desenfadada … i una estètica que veiem en els “videos”, fresca i divertida.

Locoplaya és un grup de música per passar-ho bé, d’aquests que dóna bon rotllo. Temes com “Vamoave”, “CanaryAss” o “Qué dice la Juventud?” Reflecteixen que els agrada el so dels noranta, però sempre amb un to estiuenc i humorístic. Han actuat en sales com Ocho y Medio de Madrid, la Trinchera de Màlaga o la sala Prince a Granada, totes amb Sold Out d’aforament.

 

Blaumut presenta el seu tercer disc “Equilibri”a las Faktoria d’Arts de Terrassa

Blaumut presenta el seu tercer disc d’estudi “Equilibri” produït per Marc Parrot i editat per Música Global. Després de l’exitós debut amb “El Turista”, i la confirmació amb el disc “El primer arbre del bosc”. Aquesta nova obra, recull de 13 cançons, és un pas més en la carrera d’un grup que ha aconseguit donar vida a un univers propi i reconeixible marcat per unes lletres emotives, dotades d’una forta càrrega evocadora, i una música elegant de tall pop- folk i impregnada de tocs clàssics. Amb arranjaments de corda més acurats i sofisticats, a cops èpic i simfònics, balades i apunts d’electrònica, Blaumut mostren un so més contundent. Això sí, les seves lletres segueixen mostrant optimisme, imaginació, calma i imatges poètiques que sorgeixen de la ploma del seu cantant i compositor Xavi de la Iglesia.

 En directe, Blaumut s’ha revelat com una banda imaginativa, amb la capacitat per a reinterpretar les seves cançons, adaptant el seu repertori a la perfecció a diferents tipus de format i escenari. Des de grans conjunts orquestrals a formacions més properes al pop-rock, Blaumut ha sabut girar amb naturalitat per teatres, auditoris, sales, festivals i festes majors oferint sempre un espectacular directe. 230 concerts a Catalunya i a tot l’Estat, guanyant els premis més prestigiosos de la música en català, l’últim el Premi Enderrock 2016 a l’artista de l’any, són la prova més fefaent de la qualitat i popularitat d’un grup que compta a més amb dos dels videoclips més visionats de la història de la música catalana; “Pa amb oli i sal” (2.700.000 reproduccions) i “Bicicletes” (1.560.000 ).

 

Els terrassencs Cabaret Misêria són una banda de rock amb vocació cabaretera

Cabaret Misêria és una banda de rock amb vocació cabaretera. Són les cançons que surten de l’imaginari de Toni Ubach i la seva particular visió del món que, juntament amb el baixista, Joan Humet, el pianista Juzz Ubach i el baterista Marc Poch conformen aquest projecte musical irreverent i poètic.

Un concert de Cabaret Misêria és una piga a la galta, una cella aixecada, gamberrisme i poesia a parts iguals.

Amants del camí més que de les fites, des del 2009 han tret només dos treballs discogràfics: el febrer del 2012 presenten el seu primer disc “El sr. B, la vedette i les restes del naufragi” , i el 2014 publiquen l’ EP “L’Exèrcit Roig” amb el segell Temps Record. 

Ara, després de quasi dos anys de descans tenen la necessitat de tornar a fer música, d’explicar coses i tornar als escenaris i a les xarxes. Però com sempre, ho volen fer a la seva manera. Així que han defenestrat la idea de gravar un disc per fer allò que ja feien les primeres bandes de rock dels anys 40’s i 50’s: gravar singles. Cançó a cançó.

Més informació a la nostra Agenda

 

 

Related Articles

Deixa un comentari