Terrassa Música Moderna (TMM) tanca temporada amb dos concerts a la Nova Jazz Cava: Xics’n’Roll al migdia i Quimi Portet al vespre

No Comment

Les Cases de la Música abaixaran el teló de l’edició d’aquest 2018 de TMM amb una actuació familiar i un concert d’una de les veus amb més personalitat del panorama català.

La segona proposta de Xics’n’Roll porta per títol I Want U Back i vol ser l’homenatge definitiu a l’enyorat ídol mundial Michael Jackson. Després del primer espectacle, que portava per títol AC/DC amb la banda Sin City, ara es podrà veure una impressionant banda en directe que reproduirà, amb increïble fidelitat, gran part del repertori de l’artista amb la veu de Dabeat, nom artístic de David Ortighosa. L’espectacle fa un recorregut pels èxits de Jackson que el van alçar a la categoria de llegenda musical.

El programa Xics’n’Roll de Les Cases de la Música organitza concert de grups tribut que adapten les seves presentacions al format familiar i, d’aquesta manera, podran apropar als més petits les formacions més importants de la història del rock. És una manera divertida i amena d’introduir la música moderna als més petits i alhora, una oportunitat per mares i pares per tornar a vibrar i cantar amb els clàssics. Alguns dels grups que es podran veure són els Rolling Stones, Tina Turner, Queen o Coldplay. Els músics que tocaran formen part de formacions punteres del panorama musical nacional com ara Gertrudis, Los Manolos o Damaris Gelabert.

I a les 8 del vespre, Quimi Portet

El cantautor de Vic serà l’encarregat de posar el punt final a la temporada 2018 de TMM. Portet s’ha convertit en un gènere en si mateix. La gira del seu desè àlbum en solitari, que porta per nom “Festa Major d’Hivern” (Quisso Records – Fina Estampa, 2018) està sent una celebració en cadascun dels concerts. Amb aquests esdeveniments, Portet ens recorda que el rock pot ser – i amb ell encara és – un vehicle de pensament i catarsi col·lectiva, un so contundent però també delicat i, en definitiva, una música nascuda per avançar.

Dins del repertori podem veure tots els perfils d’un Quimi Portet que alterna temes del seu darrer treball i peces clau de la seva carrera. El músic està acompanyat dalt de l’escenari per Jordi Busquets a la guitarra i Ángel Celada a la bateria. Tot honorant “el sortilegi de la música que tot pecat absol”, aquesta gira és una oportunitat d’or que permet retrobar un autor que ha estat al capdavant de Los Rápidos, Los Burros o El Último de la Fila i acumula tres milions i mig de discos venuts.

Related Articles

Deixa un comentari