‘Terrassa Secreta des de casa’, artistes locals ofereixen actuacions musicals a través d’Instagram

No Comment

La productora local l’Embarral està impulsant durant aquesta setmana un cicle de sis concerts, de la mà de sis artistes que han passat per edicions anteriors de “Terrassa Secreta”. Aquest consisteix en actuacions musicals en petit format en diferents espais seleccionats de la ciutat. En aquesta ocasió, els artistes duen a terme les actuacions des de casa seva, i de forma oberta per a tothom qui els vulgui seguir i escoltar.

Els i les artistes fan el directe cada tarda, des del seu perfil personal i també des del perfil d’Instagram del Terrassa Secreta (@terrassasecreta), amb una duració aproximada de 30 minuts. En concret, avui dimecres dia 18 de març, es podrà seguir per Instagram l’actuació de Lu Rois, a les 19h. Demà dijous serà el torn d’el Jardín de Fátima, i divendres, el de Toni Ubach. Dissabte actuarà Daniel Felices, i diumenge dia 22, arribarà el torn de Pantaleó. Ahir dimarts va tenir lloc la primera actuació amb la Sandra Bautista, anterior guanyadora dels premis Sona9, amb una molt bona rebuda.

D’aquesta forma, l’Embarral s’hi ha volgut sumar a les iniciatives que s’estan duent a terme aquests dies des del món cultural per promoure que les persones es quedin a casa i alhora puguin consumir cultura des del sofà, “per consciència i per solidaritat, però sense deixar la cultura de banda”, afirmen en el text de promoció. Des de l’Embarral informen que no descarten repetir la setmana vinent, si la iniciativa compta amb una bona rebuda de la iniciativa.

Related Articles

Deixa un comentari