Terrassa Secreta presenta el seu cartell davant un públic espectant

No Comment

Aquest divendres la pluja va  endarrerir, que no aturar, la presentació de la tercera edició de la Terrassa Secreta. Més d’una cinquantena de persones van assistir a l’acte de presentació on només es desvetllava les dates i les disciplines.

Espai primer configutat per la presentació de Terrassa Secreta 2018 abans de la pluja. Fotografia Ana Mesa

Terrassa Secreta és un cicle de propostes de diferents disciplines artístiques com la música, la dansa o les arts visuals i escèniques que organitza la productora artística terrassenca l’Embarral. De maig a octubre hi ha sis propostes de disciplines artístiques en petit format, només 15 persones per sessió i es fan en cases particulars. Com el seu propi nom diu, és secret, per la qual cosa, les persones que hi assisteixen no saben ni on van ni qui actuarà, per tal que la màgia no es desvetlli fins al final, gaudint i coneixent d’una altra manera la cultura i els i les artistes donat que després de cada representació el públic pot conèixer personalment als artistes mentre es prenen quelcom ofert pels col·laboradors.

Tothom que s’hi apunti gaudirà d’una vetllada íntima on es descobreixen nous espais i artistes tant de la ciutat com de fora. Per a que això sigui possible, sis persones de Terrassa obren les seves portes de casa durant unes hores per a que la resta en gaudeixi d’un espectacle secret, on els artistes no poden promocionar la seva participació fins que ha passat i on el públic fa una aposta a cegues per tal que sigui sorprès.

L’Embarral construí la presentació com un espectacle en sí mateix i va portar tres grups Jardín de Fátima, Toni Ubach [Cabaret Misêria] i Gerard de Pablo [PANTALEÓ] que van donar un petit tast de lo que és Terrassa Secreta. Aquesta tercera temporada conserva les 6 sessions: començarà el 19 de maig  amb música, normalment terrassenca, el 7 de juny i col·laborant en el Festival Elixir la disciplina serà poesia, el 7 juliol  serà la dansa la protagonista,  el  28 de juliol fan una proposta anomenada “Gastro Music”, el 15 de setembre el teatre és l’escollit. Finalment, el 13 d’octubre tancaran amb música. Les inscripcions ja estan obertes, només cal tenir en compte que es pot apuntar només a una d’elles i només en pot treure dues entrades per sessió enviant un correu electrònic a terrassasecreta@gmail.com.

L’Embarral: d’esquerra a dreta: Pau Gómez, Anna Brullet, Alba Valldaura i Mariona Alberich. Presentació de Terrassa Secreta 2018. Fotografia Ana Mesa

Ana Belén Mesa

 

Related Articles

Deixa un comentari