Tigomigo finalitza la temporada artística amb una exposició individual de l’artista egarenca Ma Antonia Campins

No Comment

Cosmos geomètric reuneix instal·lació, gravat i collage i s’inaugurarà el proper divendres 25 de maig a les 19 h.

L’espectador que creui el llindar de la porta de la sala d’art egarenca es trobarà, de sobte, fent un viatge a un espai imaginari. Sobre el seu cap, milers de papallones aletegen amb ses ales de paper japonès, convidant-lo a dansar amb elles.

Aquesta instal·lació dóna pas a unes obres on predominen les formes geomètriques, el traç i els colors plans. Gravat i el collage s’uneixen en una simfonia de grocs i colors terra trencats per línies d’un negre carbó. un homenatge a l’ordre natural a través de colors primaris inspirats en Joan Miró i Vassily Kandinsky.

Cosmos geomètric, la darrera exposició de l’artista terrassenca Mª Antònia Campins s’inspira en la idea del pensament fractal i reflexiona sobre la possibilitat de l’existència de l’ordre dins del caos.

Explica la filosofia que al principi només existia el Caos, l’abisme, la confusió dels elements i la matèria. Allò que no es pot predir, que és incert i atzarós. I després va arribar el Cosmos: l’ordre, l’harmonia, la bellesa i el logos.

A partir del 25 de maig i fins el 23 de juny, Tigomigo convida a nedar entre la subtil línia divisòria que separa caos i cosmos de la mà de Ma Antonia Campins.

Ma Antònia Campins

L’artista egarenca Maria Antònia Campins ha fet de la recerca i l’experimentació les seves insígnies artístiques.

Aquesta necessitat d’experimentar amb nous llenguatges, materials i tècniques l’ha dut a formar-se en diferents tècniques artístiques a l’Escola Municipal d’Art de Terrassa, entre 2000 i el 2011; realitzar tallers d’aquarel·la amb mestres com Teresa Jordà, Ana Morales i Josep Aliart i a aprofundir la seva formació en gravat, modelatge i escultura a l’Escola d’Art de Sant Cugat del Vallès amb Alain Chardon.

Entre les exposicions més recents cal estacar les realitzades a la Sala Castell Palol de Revardit (2016), Popurri de valsos als Amics de les Arts de Terrassa (2015), Format domèstic a la Sala Soler i Palet de Terrassa (2014) o el Mini Print Internacional de Cadaqués (2014-2018).

 

Related Articles

Deixa un comentari