“To the wonder cinema club” és la nova proposta cinematogràfica als Amics de les Arts

No Comment

To the wonder cinema club_AAJJMM

El proper dijous 23 d’octubre (22:00h, Amics de les Arts) s’inicia el projecte “To the wonder cinema club” per part de Natalia Colors, una productora independent de curtmetratges nascuda a Terrassa i que els integrants de la qual són els cineastes amateurs Mario Monzó, Víctor Monzó i Xavi Miranda.

To the wonder cinema club” pretén ser un cine club mensual (sempre en dijous) en el que es projectaran propostes audiovisuals provinents tant de la pròpia Natalia Colors com d’estudiants de cinema, així com de cineastes professionals. L’objectiu és promoure un cinema menys convencional i estar al dia de les noves tendències que van sorgint en el món cinematogràfic actual.

La primera proposta, que serà aquest proper dijous, es tracta de la projecció de tres curtmetratges de Ciència ficció d’estudiants de cinema de l’ESCAC: Kalopsia, de Julián Morales; Xperience, de Jason Causse i Ane, de Mario Monzó. A més a més, es projectarà un curt especial del director nord-americà Spike Jonze anomenat I’m here.

L’entrada pels no-socis d’Amics de les Arts serà d’1€.

In : Cultura

Related Articles

Deixa un comentari